Stichting Theater Stuiter // 020-642 88 96 // theater@stuiter.nl

 

Geniet van Middeleeuwse verhalen

 

Will, Art en LJ hebben nog veel te doen. Spannende verhalen liggen te wachten. Met ganzenveren gedoopt in inkt schrijven ze de verhalen over. Wat een klus om zo de verhalen te bewaren!

In plaats van schrijven over koningen, dieren en andere bijzondere figuren, zouden  ze liever zelf veranderen in Karel de Grote, de slimme vos Reinaert of een andere wonderbaarlijke verschijning. Ganzenveren aan de kant, zwaarden in de hand! Het drietal speelt met veel plezier avontuurlijke ridders, dappere jonkvrouwen of verliefde minstrelen. Ze laten je genieten van spannende avonturen of een middeleeuwse klucht. En dat niet alleen: jij helpt mee door te kiezen welke verhalen tot leven komen. Je kunt zelfs in een verhaal stappen en meespelen!

 

Houden Will, Art en LJ nog wel voldoende tijd over om verhalen te kopiƫren? Dat overschrijven duurt ook zo lang. LJ weet misschien iets nieuws waarmee hij veel sneller verhalen kan kopiƫren.

 

Boekenfabriek is een kennismaking met verhalen uit de Middeleeuwen en met een grote verandering aan het eind van die periode.

 

 

Boekenfabriek

 

Naast de schoolvoorstellingen werd Boekenfabriek gespeeld in MUSEUM MEERMANNO in Den Haag, en in MUSEUM ELBURG.

tekeningen: Whodith, Judith Schmidt

voor iedereen vanaf 9 jaar

 

afhankelijk van de ruimte

 

theater, aula of gymzaal

 

ca. 60 minuten

Speelperiode: vanaf 10 december 2018.

Try-outs: 10 t/m 23 december 2018.

 

 

 

  foto: Jan Peter Oelen

 Volg Stuiter op facebook